HAUTE CONFITURE

Der er syltetøj, og så er der syltetøj lavet af Christine Ferber. Har man én gang smagt CF’s lækre confiture, er der ingen vej tilbage – syltetøj bliver aldrig det samme igen.
Jeg vil vove at påstå at man meget hurtigt kan blive afhængig. Afhængigheden bærer flere navne:
« Confiture d’abricots bergeron », det mest fløjlsbløde abrikos syltetøj jeg har smagt,
« Confiture à la rhubarbe », rabarber syltetøj når det er bedst,
« Gelée de groseille », ribsgelé så det batter, iøvrigt lækkert til foie gras på ristet brød,
« Confiture de mangues » mango syltetøj som det rene velour til ganen.
Og sådan kunne jeg blive ved, for listen er lang og alt er lækkert.
Christine Ferbers « tøj » laves af de bedste ingredienser, blottet for kemiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det skal derfor opbevares i køleskab og spises senest 8 dage efter åbning. Prisen, på 8-9 €, virker umiddelbart lidt overdreven for et glas syltetøj på 220 g. Men det er nu kun til man har smagt det, hvorefter pengesnak virker overflødig.

Det største udvalg findes hos:

La Grande Epicerie de Paris (Le Bon Marchés gourmet supermarked)
38, rue de Sèvres
7. Arrondissement
Metro: Sèvres-Babylone
Åbningstider: Mandag – lørdag, 8.30 – 21.00

Lafayette Gourmet (Galeries Lafayettes gourmet supermarked)
48, boulevard Haussmann
9. Arrondissement
Metro: Chausée d’Antin La Fayette
Åbningstider: Mandag – lørdag, 8.30 – 21.30

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s