Mesterkokken og de grønne asparges

Photo: Jean-Claude Amiel

I det sidste nye nummer af fransk Elle deler mesterkokken Eric Frechon fra Hotel Bristols restaurant Le Bristol ud af sine gode kokketips. Blandt andet fortæller han, hvordan man tilbereder de perfekte grønne asparges. Jeg synes lige, at jeg ville dele fidusen med jer, for et godt tip kommende fra en mesterkok med tre Michelin-stjerner i sin turban, er altid guld værd. Sådan gør du:
Smelt 70 gram smør på en pande og tilsæt 20 cl. vand og fint salt. Når det koger, tilsættes et bundt grønne asparges. Lad dem stege i 4 minutter og rør regelmæssigt i panden. Aspargesene er færdige, når vandet er fordampet.
Merci Eric !!!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s