DEN PERFEKTE NÆSE

Går du og drømmer forgæves om parfumen, der lige er dig? Så læg tilliden i hænderne eller rettere i næsen på det super dygtige team hos Nose, det helt nye koncept-parfumeri, der slog dørene op den 21. juni. Nose lægger din parfume-profil på iPad med et par enkle spørgsmål, for derefter at dukke op med fem parfume prøver, hvoriblandt der er en stor chance for, at “din nye elskede parfume” befinder sig.
De ramte absolut plet med min kæreste, faktisk kunne han have købt tre ud af de fem, men besluttede sig for PIPER NEGRUM af Lorenzo Villoresi, der dufter fantastisk af sort peber. Min profil ramte ikke helt plet, men “næserne” var så dygtige, at de uden om profilen fandt frem til parfumen, der fuldstændig overraskede mig og tog mit hjerte med storm. Det blev til parfumen SEL MARIN fra Heeley, der med duft-noterne: Bergamotte, havsalt, cedertræ, musk, tang og citron øjeblikkelig giver én fornemmelsen af frisk havluft, sol og strand. Jeg kunne ikke bede om mere i en by, hvor havet er langt væk, den perfekte sommerparfume. Nose har et stort udvalg af eksklusive dufte,
man ikke så let falder over andre steder som f.eks dufte fra: Cale Fragranze d’Autore, Histoires de Parfums, By Killian, Mark Buxton, Francis Kurkdjian, Odin New York og mange flere. Så følg din næse, træd ind i de store og lækre lokaler og lad dig guide til din nye duft af Nose-staffet, der har tid og masser af tålmodighed til selv de mest krævende kunder.

Nose
20, rue Bachaumont
2. arrondisement
Métro: Les Halles, Sentier, Etienne Marcel
Åbningstider: Mandag-lørdag 10.30-19.30

Reklamer

3 thoughts on “DEN PERFEKTE NÆSE

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s