START I DET SMÅ

Mange af de lækre skønhedsmærker, som købes på apoteket, laver næsten alle mini-versioner af deres best-sellers. Det er jo ret så smart, hvis man lige vil teste varerne inden, man kaster sig ud i at købe king-size størrelsen. Samtidig er minierne ideelle til at have med på ferie eller i sports-tasken. Visse af miniernes emballager kan bruges bagefter til refills. Flere af mærkerne laver også små toilettasker fyldt op med en række produkter til super rimelige priser. Ideelt til at få testet et mærke igennem, men også en sød gaveidé. Se hvad jeg fik proppet i min kurv af små søde sager, da jeg var på apoteket City Pharma.

Små søde tuber tandpasta fra italienske Marvis med lakrids, mynte og ingefær/mynte-smag til 2,7 € stk. Hvem siger i øvrigt, at man skal bruge samme tandpasta hver dag?

Toilettaske fra Caudalie med rensevand, dag/nat- creme til sart hud, shower gel, shampoo og bodylotion til 7 €. Caudalie er et super godt mærke, og jeg kan vitterligt ikke forstå, at det ikke er kommet til Danmark endnu. De laver tonsvis af gode sager til ansigt og krop, og hvad den lille toilettaske byder på, er kun en brøkdel af deres store assortiment. Jeg har tidligere fortalt om deres lækre og velduftende tør-olie lige her.

Tre klassikere: Kult-cremen Embryolisse til 6 € for 30 ml., super rensevand Créaline H2O fra Bioderma til 2 € for 100 ml. og kildevandsspray fra Avène til 2,70 € for 50 ml. Læs mere om de tre produkter her.

CITY PHARMA
26, rue du Four
6. arrondissement
Métro: Saint- Germain, Mabillon
Åbningstider: Mandag- fredag 8.30-20.00, lørdag 9.00-20.00

NB! Læs mere om City Pharma og et andet apotek med gode priser lige her.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s