IKKE KUN MACARONS

Den mest populære kage er nok til stadighed “Le macaron”, som især i sin mini-udgave besnærer de fleste med god grund. Macaron-fans vil derfor vide, at de bedste får man hos Ladurée eller hos Pierre Hermé, som iøvrigt var chef-konditor hos Ladurée, inden han startede sit eget macaron-imperium. Jeg holder af begge steder: Ladurée for sine klassikere med hindbær, vanille, caramel, lakrids etc. og Pierre Hermé for sit uortodokse udvalg med blandinger som olivenolie/mandarin, viol/lakrids, gulerod/ appelsin/kanel, jasminblomst/jasmin-te o.a., med nye kreationer hver sæson. Men man skal ikke glemme, at Ladurée og Pierre Hermé mestrer konditorkunsten og, at de selvfølgelig kan så meget andet end macarons. Derfor vil jeg på det sødeste anbefale en anden af Ladurées lækre klassikere (Pierre Hermé vender jeg tilbage til en anden gang) “La religieuse à la rose”, som er underskøn. Den er opbygget som en snemand af to “choux” (det franske ord for vandbakkelser), som begge er fyldt op med kagecreme med rosensmag. Den øverste chou sidder fast med smørcreme og gemmer såvel som underdelen friske hindbær i sin midte. Kagen er derudover beklædt med rosenglasur. Nøøøøj, hvor smager den godt!

Ladurée
21, rue Bonaparte
6. arrondissement
Métro: Saint Germain des-Prés
Åbningstider: Mandag-fredag 8.30-19.30, lørdag 8.30-20.30, søn- og helligdage 10.00-19.30. Se adresserne på alle Ladurée-butikker og corners i Paris lige her 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s