RUE DU FUGLEBUR SAINT-HONORÉ

I går aftes, da jeg kom gående ned af rue du Faubourg Saint-Honoré, kunne jeg ikke stå for Moschinos skønne butiksvindue med kæmpemissen, der kigger sultent på den kanariegule dame i det gyldne fuglebur. Fint ikke?

Reklamer

4 thoughts on “RUE DU FUGLEBUR SAINT-HONORÉ

 1. Jeg faldt over din blog i går, da jeg sad og drømte mig tilbage til min sommer i Paris. Det må være en fantastisk oplevelse at bo og studere i denne skønne by. Med dagens indlæg på bloggen kom jeg helt tæt på min ferie. Vi boede på et dejligt hotel i rue du Faubourg de Saint-Honoré. Det er ganske rigtigt et fint billede du har knipset.

  • Kære Jane,
   1000 tak for din søde kommentar. Ja, Paris er en skøn by at bo i, men det er da heller ikke dårligt at bo på hotel på rue du “Fuglebur” Saint-Honoré, som du har gjort – skønt!!! Jeg har godt nok aldrig studeret i Paris. Jeg kom hertil og røg i arbejde med det samme, en ret så cash og effektiv måde at lære fransk på. Glæder mig til at få nye comments fra dig, det er super hyggeligt at få feedback og komme lidt tættere på jer, der følger bloggen.
   Kærlig hilsen
   Mette

 2. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til din blog, for at høre lidt om Paris. Jeg er sikker på at det er en super effektiv måde at lære fransk på. Fransk er et smukt sprog, men jeg er desværre ikke særlig god til det. Glæder mig til at læse med.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s