15 % PÅ SKØNNE PRODUKTER

The Beauty Lounge, som jeg skrev om for et par uger siden vedrørende en lækker ansigtsbehandling, er så søde at tilbyde 15 % på alle beauty-køb over 45 € i deres webshop til alle jer Mettes Paris læsere. Så benyt jer af tilbuddet og forkæl jer selv, eller grib chancen til at få et par julegaver i hus blandt en lang række skønne nichemærker. Ved køb for over 90 € er der fri forsendelse til Danmark og for bosiddende i Frankrig, skal der handles for 70 € for fri forsendelse. Tilbuddet gælder lige til midnat den 31. december. For at nyde godt af tilbuddet skal I bare følge linket her og huske at skrive METTE15 ” i Code-feltet, inden I betaler for godterne. Her får I lige et par eksempler på mine favoritter fra shoppen.

1) Lækker blush i den sødeste emballage fra Paul & Joe. 2) Et ud af mange über-velduftende duftlys fra Arty Fragrance. “L’enfant roi dufter af jul på den helt rigtige måde. Få duftforklaringerne og historierne bag lysene på Artyfragrance.com.
3) La Lotion fra Opalis: Seks ugers hårkur, der booster hårvækst og sætter hovedbunden på rette køl. 4) SOS-cremen Bon Secours fra Miss Ferling er perfekt til tør hud, hudirritationer o.s.v.
5) Sød og girly læbepomade fra Miss Ferling med bittesmå pailletter, violduft og det herlige navn Kiss Me Sweet Mona. 6) Skøn sæbe sprængfyldt med lækre olier fra Feniqia, som navngiver sæberne efter de 7 dødssynder. Her er det Gourmandise = Fråseri.

N.B! Læs mere om den labre skønhedsbehandling jeg prøvede hos The Beauty Lounge lige her.

Reklamer

2 thoughts on “15 % PÅ SKØNNE PRODUKTER

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s