ET ENKELT CHOKOLADE-TIP

Denne lille og meget nemme fidus til noget lækkert og sødt på to sekunder kommer fra konditoren og macaron-kongen Pierre Hermé, som også holder af de helt enkle søde sager. Læg et stykke chokolade på en skive brød, som sættes under grillen i ovnen, til chokoladen er smeltet. Dryp et par dråber frugtagtig jomfruolivenolie på chokoladen og tilsæt tre Maldon saltkorn. Voila!! Pierre Hermé præciserer ikke, om det skal være mørk eller lys chokolade, der skal bruges, så brug jeres foretrukne farve. Selv er jeg mest til mælkechokolade, som I kan se på billedet, og som Maldon-saltet giver et godt smagsforstærkende pift. Prøv også med “fleur de sel”, som smager mindst ligeså godt til chokolade.

Pierre Hermé's choko-tip 4

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s