BLÆK OG RØGET SVÆRDFISK

To skridt fra det hyggelige Montmartre-kvarter Les Abbesses ligger den gode bager Gontran Cherrier, som bortset fra at lave et rigtig godt baguette og andet lækkert brød, også har sin egen mad-udsendelse på den franske mad-kanal Cuisine TV. Jeg har længe villet smage hans sorte sandwich, og i går blev altså dagen. Sandwich-bollen er kulsort p.g.a. dens indhold af blæksprutteblæk, og indeni var der røget sværdfisk, røget tørret spæk, pesto, ruccola og lidt trøffelolie. Det var en god sandwich, dog ikke helt så mindblowing som jeg havde regnet med. Næste gang skal jeg smage den gule eller den røde sandwich.

Gontran Cherrier-Sandwicn à l'encre de seiche 2 Gontran Cherrier
22, rue Caulaincourt
18. arrondissement
Métro: Lamarck-Caulaincourt, Abbesses, Blanche
Åbningstider: Mandag-lørdag (onsdag lukket!) 7.30-20.00, søndag 8.00-20.00

2 thoughts on “BLÆK OG RØGET SVÆRDFISK

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s