PLASTIQUE FANTASTIQUE

Under modeugen i Paris så jeg rigtig mange søde plasticdetaljer på gaden. Jeg synes, at det er en rigtig fin trend, som mange af de store modehuse har givet ret så flotte bud på. Chanel har lavet den sødeste clutch i plexiglas, Valentino har lavet en gennemsigtig vinyl-trenchcoat kantet med guldnitter, og mange andre mærker tilbyder sandaler med hæl af plexiglas og diverse smykkekreationer. Trenden har både sine fordele og sine ulemper. Fordelen er, at plastic er utroligt nemt at gøre rent, men samtidig virker som en magnet for fedtfingre. Desuden tvinger det én til at have absolut orden i sagerne, for en transparent plastictaske indeholdende en overmoden banan, en gammel madpakke, en håndfuld Tampax og fyrre kuglepenne, der ligger og roder i bunden, er ikke lige sagen. For slet ikke at nævne, at en gennemsigtig trenchcoat med brugte kleenex i lommen er en absolut no-go. Men er der orden i sagerne, ser det bare superfint ud!

Street style - marts 2013
Sko- Paule Ka
Street style 2- marts 2013
Trenchcoat- Valentino
1) Street style. 2) Sko: Paule Ka. 3) Street style. 4) Trenchcoat: Valentino

Reklamer

4 thoughts on “PLASTIQUE FANTASTIQUE

  1. I slutningen af 90’erne var der også en del plastic i Danmark. Var ret vild med trenden og havde selv både gennemsigtige tasker og en T-shirt med en plasticlomme. Dejligt at høre, at det er tilbage:)

    • Ja, det er super cool! Jeg har i øvrigt fundet mange plastic DIY-projekter på nettet. Måske man skulle komme i gang med en hjemmelavet plastic-clutch!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s