FRA MUFFIN TIL OST

Der er ikke noget som gode naboer. I mit tilfælde er det ostemanden, som jeg handler hos mindst en gang om ugen, og som jeg siger goddag til hver dag, når jeg stikker næsen ud på gaden. Da jeg i går fik besøg af et par venner i løbet af eftermiddagen, og derfor besluttede mig for at bage et læs bananmuffins, måtte jeg lige ned hos ostemanden for en ekstra forsyning af friske æg, som jeg altid køber der. Oste-teamet gættede sig hurtigt til, at jeg havde gang i noget bagværk og kom med grinenede bemærkninger om hvad tid, der var prøvesmagning. Da mine muffins kom ud af ovnen, sprang jeg derfor lige ned med et par lune eksemplarer og hurtigt op igen til mine besøgende. Og i morges, da min kæreste havde været på gaden, kom han tilbage med en bunke muffin-komplimenter og havde fået besked på at bringe mig den ultra lækre kommens-Munster “Munster au cumin”, I kan se på billedet. Det er nu rart at glæde og også at blive glædet tilbage, selv med en ost der lugter.

Kommens-Munster-Munster au cumin

Reklamer

4 thoughts on “FRA MUFFIN TIL OST

  1. Er netop faldet over din fine blog. Det er da toppen at have sin egen ostemand lige uden for døren! Glæder mig til at følge dig!

    • Tak for din søde kommentar. Ja, det er skønt med sådan en nabo, og herligt praktisk lige at springe ned efter ost, smør, mælk, honning og andre lækkerier. Og så får man tilmed super god service og sjove bemærkninger med i købet!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s