NÆSTEN SUND VARM CHOKOLADE

Denne opskrift på en anderledes varm chokolade kommer fra den franske molekylære mesterkok Thierry Marx, hvilket det efter sigende er, hvad han starter sin dag med. Og hvorfor ikke siger jeg, for den er er lavet af gode ingedienser, hvor størstedelen ligefrem er sunde. Og så får den et svagt islæt af bounty-bar med dens indhold af kokosolie, som så mange helse- og skønhedseksperter sværger til. For I, som er fan af en tyk og koncentreret varm chokolade uden det sukkersøde, må det lige være sagen, om den så skal drikkes om morgenen eller om eftermiddagen. Vælg i øvrigt at bruge en chokolade med et kakao indhold, der ikke er alt for højt. Der skal nemlig ikke tilsættes sukker i opskriften, og jo større kakao-procenten er i chokoladen, des mindre sukker indeholder den – og lidt sødme skal den varme drik nu ha’. Her er, hvordan I får den smækket sammen.

Til 2 små kopper skal I bruge:
30 cl quinoa-mælk (fås i helsekostforretninger)
80 g Valrhona chokolade ( jeg brugte én med 61% kakao, men mindre kan sagtens gøre det)
1 tsk kokosolie

Varm quinoa-mælken i en gryde. Smelt chokoladen i den varme mælk og tilsæt derefter kokosolien. Skum hele herligheden op med en stavblender. Hæld på kop og nyyyyd!!!

Varm chokolade-Hot chocolate - Thierry Marx

Reklamer

4 thoughts on “NÆSTEN SUND VARM CHOKOLADE

    • Jeg har set ham flere gange på gaden. Så næste gang jeg får øje på ham, kunne det være, at jeg skulle prikke ham på skulderen og spørge, om han har et sundt oste-tip!!!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s