NUTELLA-FÆLDEN

Jeg har aldrig Nutella stående af den gode grund, at selvom produktet ikke indeholder meget vand, fordamper det altså meget hurtigt i min nærhed. Derfor køber jeg det aldrig for at undgå, at hvad der egentlig skulle smøres på brød, ender med at komme indenbords via ske. Og det går altså bare ikke, vel? Men det er jo samtidig lidt synd at “mon amour”, som godt kan holde sig fra krukken, ikke skulle få lov til at få Nutella bare én gang om året. Så jeg købte supermarkedets allermindste glas – 200 g! – for at lave søndags frådse-madder. Det blev til frisk baguette med et godt lag brunt smørrelse toppet med jordbær. Mums er et undseligt lille ord i denne sammenhæng! Der var resterende Nutella i glasset bagefter – så “ske” hvad der vil!!!

English recap: Despite the fact that Nutella, or any other chocolate spread for that sake, hardly contains any water, it simply evaporates in my presence, which is the reason why, I never buy the stuff. But to make my boyfriend happy, who by the way has far better Nutella self-control than I do, I bought the tiniest jar in the supermarket and came up with these sunday treats: Fresh baguette with a nice layer of the brown stuff and strawberries on top. Simply yummy! Some was left in the jar, but being true to myself, I will probably finish it off with a spoon. Always finish what you’ve started!!!

Nutella & jordbær-strawberries
Nutella & jordbær-strawberries #2

2 thoughts on “NUTELLA-FÆLDEN

  1. Ja, det er farligt at have Nutella i skabet. Mums, det ser godt ud og må bestemt prøves!!!! Det kan da kun være et perfekt match. Baguette med Nutella og banan er også super.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s