FISK, FISK, FISK

Selvom jeg bor i et kvarter med mange restauranter, besøger jeg helst, med ganske få undtagelser, restauranter, der ikke ligger klods op ad, hvor jeg bor. Jeg kan bedst lide at komme lidt ud af de gængse hjulspor, og på vejen kigge på gader, butiksvinduer, søde bydetaljer o.s.v. Og med en by som Paris skal man bare lige vende ryggen til for at se nye restauranter, butikker, galerier o.a. dukke op uden at advare. Men når det nu er, som det var i går, en klam regnvejrsdag, der spændte ben for en ønskelig promenade, så er det nu egentlig ret skønt lige at smutte ned i en naborestaurant til en lækker frokost med masser af d-vitamin, når nu solen har en af sine nærigere dage. La Cevicheria, som navnet heftigt antyder, er specialiseret i Ceviche – rå fisk marineret i citron! – hvilket jeg personligt synes er kanon lækkert, og som er ved at blive en stor madtrend i Paris. På billedet er det gambas-ceviche i marinade af citrusfrugter, koriander og granatæble – lækkert og frisk! – og et glimt af den økologiske øl lavet på quinoa. Desserten “Pain perdu à la peruvienne” – peruvianske arme riddere – var den lækreste bløde og uimodståelige af slagsen. Hvad I ikke kan se på billederne, og som også blev smagt, var den overraskende gode blanding af kartoffelmos og tunsalat med selleri, ceviche med brasen og kantareller og quinoa-salaten med mango. Alt var guf, og jeg skal helt sikkert tilbage på en anden regnvejrsdag! Husk at reservere, hvis I skal spise der om aftenen!!!

FISH, FISH, FISH. This is the perfect little place to stock up on vitamin D, when the sun is lacking in generosity. La Cevicheria specializes in Ceviche – duh, what else? On the photos you can see gambas in citrus fruit marinade with coriander and pomegranate – very fresh and tasty! – and a glimpse of the organic quinoa beer. The dessert, a Peruvian style French toast, was incredibly soft, sweet and just gorgeous! What you can’t see on the photos, but that we also tasted for lunch, was the very cool mix of mashed potatoes and tuna salad, the sea bream ceviche with chanterelles and the quinoa salad with mango. Everything was good, and I will definitely be back soon for more vitamin D and Peruvian “French” Toast. Don’t forget to book a table, if you plan to go there at dinner time!

La Cevicheria
La Cevicheria - arme ridder-French toastLA CEVICHERIA
16, rue Marie Stuart
2. arrondissement
Métro: Etienne Marcel, Les Halles, Sentier
Tel. 09 80 88 58 05
Åbningstider/Opening hours: Tirs – lør (Tues – Sat) 12.00 – 15.00 / 19.30 – 23.00, Søndag(Sun) 12.00 – 16.00. Mandag lukket/Monday closed.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s