PÆONER PÅ LÆSK

Jeg må jo se det i øjnene, at mine absolutte yndlingsblomster pæonerne er på retræte med sommerens udgang og derfor umulige at opdrive hos blomsterhandlerne. Men jeg nægter at opgive kampen og forlænger lige sæsonen med pæon saftevand – Sirop de pivoine – som jeg har købt i den lidt usædvanlige butik Comptoir des Abbayes. Her sælger de udelukkende ting, der er fremstillet i klostre: Honning, sæbe, øl, bittere, kager o.a. Til gengæld er der intet klosteragtigt over butikken, og de ansatte er heller ikke klædt som Broder Tuck.

LIQUID PEONIES. I guess, I have to face that the season is over for my absolute favourite flowers: Peonies. But I refuse to give up the fight and therefore prolong the season with a peony cordial from the unusual shop Comptoir des Abbayes. They only sell things produced in abbeys such as: Honey, soap, beer, bitters, cakes and more. The shop though has nothing abbey-ish about it, and the sales staff is not dressed like Friar Tuck either.

Pæon saftevand-Peony cordial-Sirop de pivoine
Pæon saftevand-Peony cordial-Sirop de pivoine #2

Comptoir des Abbayes
23, rue des Petits Champs
1. arrondissement
Métro: Pyramides, Palais Royal
Åbningstider/Opening Hours: Man/mon 13.30-19.30, tirs-lør/tues-sat 10.00- 19.30

Reklamer

2 thoughts on “PÆONER PÅ LÆSK

  1. Ja, vi må se i øjnene, at sommeren er på retur – og i stedet glæde os til brændeovn, tykke sokker, dampende supper og smeltet ost! Lyder som en spændende butik. Har de også klosteroste til salg (rødkitoste fx.)?

    • Heldigvis tager vi lige en uge med temperaturer, der skulle komme helt op på 25°, så tartiflette og løgsuppe bliver udsat på ubestemt tid. Jo, de har også ost i kloster-forretningen, men jeg var så optaget af al deres saftevand – gran, geranium, viol o.s.v. – at jeg glemte at se, hvad de bød på af ost.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s