FIGNER & GEDEOST

Efter at have været på markedet tidligt i morges og fyldt min kurv op med blandt andet gedeost, skønne mørkelilla “Bourjasotte”-figner og lækkert landbrød, blev det pludselig klart for mig, at i dag skulle være bruchetta-dag. Til frokost lavede jeg derfor disse herlige fristelser, som smagte uendelig godt. Hvis I også kunne blive fristede til at hoppe på den vogn, så er det bare: at gribe et par store skiver lækkert landbrød • pensle dem med lidt olivenolie •lægge skiver af gedeost ovenpå • gi’ dem en omgang med peber fra kværnen • fjerne dutten på fignerne og skære dem ud i fire stykker • lægge fignerne ovenpå gedeosten med skindsiden nedad • salte let • drysse lidt timian ud over • dryppe akaciehonning ud over • sætte dem på bagepapir og smide dem i en forvarmet ovn på 200° i cirka et kvarter til osten er ordentlig smeltet. Bruchettaerne kommer til sin fulde ret med en lækker salat til.

FIGS & GOAT CHEESE. I got home from the market this morning with beautiful “Bourjasotte” figs, goat cheese and farmhouse bread that for lunch turned into tasty bruchettas with some thyme and honey on top. So easy and soooo delicious!

Figner & gedeost-Figs & goat cheese

6 thoughts on “FIGNER & GEDEOST

  1. Sjovt. Har lige lavet samme – blot på pizzabund og fik så lige lejlighed til at tjekke mails mens den var i ovnen og så så her dine bruchetta. Herligt som vires smagsløg ramte hinanden i dag. God aften.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s