DET UDSKUDTE EFTERÅR

Ja, det lyder næsten som en efterfølger til Scherfigs “Det forsømte forår”. Men der er nu intet litterært over dagens indlæg, men bare en enorm meteorologisk glæde over, at vi her i slutningen af oktober måned kan rende rundt i et skønt mildt vejr med deltagelse af den gule i det høje, som sætter kædereaktion i en bunke små glæder.

Geranium-2Min geranium uden for mit vindue var ellers godt i gang med at lukke ned for sæsonen, men besluttede alligevel at glæde mig med et par ekstra små lyserøde blomster. Meget betænksomt!

Is-ice cream-PozzettoHar man sagt sol, må man også sige is. Og siger man is, siger jeg Pozzetto uden at blinke!
Og med vejret i går var det egentlig meget logisk både at få lidt sommer og lidt efterår i vaflen med henholdsvis jordbær og hasselnød.

Solskin i oktoberHvis ikke alle de blå borde havde været optagede, skulle jeg da også ha’ siddet lige her i solskinnet med en kop ét eller andet.

Musikere-Île Saint-LouisGodt vejr rimer med gademusikanter, og de her fyre trykkede den af med en blanding af bluegrass og jazz på Île Saint-Louis. Og så er det altså fedt, når man kan stå og klappe ad/ eller i takt med musikere og tilskuere i godt humør. Egentlig skulle man gøre sådan noget hver dag. Man burde nok noget oftere slukke for de firkantede og gå ud og få noget frisk luft og finde noget at klappe ad, eller hyggelige mennesker at klappe med. Klap gør glad!

ENGLISH RECAP: AUTUMN DELAYED. The surprisingly mild weather has the cool effect of a chain reaction of nice little pleasures. My geranium outside my window decided to come up with a couple of pink flowers before closing down for the season. Sunshine rhymes with ice cream, and ice cream definitely rhymes with Pozzetto. The blue tables in the sun were all taken – good for them! There’s nothing like clapping your hands, when the musicians pull it off with an audience in good mood, sunshine and Île Saint-Louis.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s