URIAGE

Jeg elsker gode kropsprodukter, og at tage et bad uden efterfølgende at smøre mig ind i en god bodylotion eller olie, ville være det samme for mig som at gå i seng uden at børste tænder – not happening!!!! Jeg har en del favoritter. Blandt andet er der den utroligt velduftende men alt for dyre – og derfor sjældent købte – “Rind concentrate body balm” fra australske Aesop. Så er der den universelt populære darling “Créme de Corps” fra Kiehls, som giver lækker, lækker hud og så meget fugt, at man risikerer at komme med i vejrudsigtens målinger. Men mindre kan prismæssigt sagtens gøre det. Mærket Uriage, som kun forhandles på apoteker og para-pharmacier, er virkelig værd at kigge efter i sømmene, for franskmændene har for længst gjort det med god grund. Deres bodylotion “Suppléance Corps” er et fund til lige omkring 10 € for hele 500 ml. Personligt synes jeg, at den giver mere fugt end den fra La Roche Posay, som mange sværger til. Og nu I alligevel står og gør bekendtskab med Uriage, så smid også en håndcreme eller to i kurven (min kusine sværger til den og siger god for den!). Og hvis I ikke allerede har skrevet det bag øret gentagne gange, er City-Pharma i rue du Four stadig apoteket med det største og billigste udvalg.

Uriage - Suppléance corps-2

ENGLISH RECAP: “URIAGE”. I’m addicted to body lotions and oils. Not applying them after showering would be like going to bed without brushing my teeth – not happening!!! Favourites like “Créme de Corps” from Kiehls or incredibly smelling “Rind concentrate body balm” from Aesop are rarely bought, because I find them a bit too pricey, considering the huge amount of lotion I go through annually. Luckily enough I buy a really good replacement at the pharmacy. The “Suppléance Corps” from Uriage is a great body lotion at only about 10 € for 500 ml. I actually find it way more moisturising than the one from La Roche-Posay, that a lot of people swear by. The hand lotion from Uriage is a really good an inexpensive buy as well. And as I’ve said before: City-Pharma in rue du Four still is the best and cheapest pharmacy in Paris!

Reklamer

2 thoughts on “URIAGE

 1. Gode og inspirerende indlæg om skønhed. Kommer på fredag, og har tænkt mig at flytte ind i City-Pharma! Tak for de gode tips.

  • Hej Tina,
   tak for din søde kommentar og held og lykke med din indflytning i City-Pharma. Husk også at kigge på førstesalen i din nye lejlighed, hvor der er et kæmpe udbud af gode kosttilskud. Omega 3 kapsler fra Super Diet er rigtig gode. Og soltabletterne “Solaire Intensif Nutriprotection” fra Oenobiol eller Innéovs version til sart hud “Sensibilité solaire” forbereder begge din hud på solen og hjælper til at bevare en smuk glød. De er gode at have liggende parat til næste sommerferie!! Skriv endelig hvis du har brug for flere gode råd.
   Ha’ en fantastisk tur!
   Mange hilsner

   Mette

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s