ET TIP FRA VERDENSMESTEREN

Jeg er selvudnævnt verdensmester i at gøre rent på badeværelset! Og ligeså vel som at Usain Bolt ikke løber i badetøfler – selvom han sikkert ville vinde alligevel –  har jeg også udstyret i orden med de magiske franske svampe, der virkelig tager ordentlig fat. Slet ikke som de der underlige og ineffektive nogen, som I kan købe i de danske supermarkeder i alle regnbuens farver. Det kan godt være, at I synes, at jeg er helt gak i låget med mit svampeindlæg, men hey, det kan jeg sagtens leve med. Så når I nu alligevel er i Paris, og I nu alligevel står og fylder kurven op i supermarkedet (Monoprix naturligvis!!) med alle de andre gode køb, så smid en pakke svampe eller to i den også. De vil få håndvasken og badekarret til at synge “La vie en rose” i duet. Til ære for billedet og den kommende højtid blev svampene lagt sammen til et juletræ.

Franske rengøringssvampe-French spongesENGLISH RECAP: I am the self-proclaimed world champion of cleaning my bathroom. And like Usain Bolt, who for sure would never compete in flip flops – though he probably still would win – I have the correct equipment as well: French sponges, that really do the job! So if sponges don’t look like this, where you live, then throw a couple of them in your suitcase when visiting France.

Reklamer

4 thoughts on “ET TIP FRA VERDENSMESTEREN

  1. HAHAH! Elsker det her indlæg 😀 De kommer straks under “Husk at købe med hjem” kategorien, på min pariserliste.
    Jeg er også selvudnævnt mester i at gøre badeværelset rent (eller bare hele lejligheden egentligt). Bare lad vær’ med at fortælle min kæreste det.

    • Jeg lover, at jeg ikke siger det til din kæreste! 🙂 Det kan jo ikke altid være nemt for din hjertenskær at leve op til en verdensmester i badeværelsesrengøring! 🙂

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s