SMÅTING

•Det gode ved kager er, at de ikke behøver at være pæne for at være gode, for “smagsøjnene” kan til tider tage så grueligt fejl, når de falder for de smukke kager. En helt almindelig “Flan” og en simpel “Millefeuille” fra bageren ser måske ikke ud af så meget, men som eftermiddagsguf til deling er det virkelig kræs.

• Vi er kommet nemt igennem vinteren her i byen, og ikke et eneste snefug har vi fået. Og nu ser det ud som om, at foråret står øverst på trapperne. Kirsebærtræerne er begyndt at blomstre, hvilket jeg venter på med glæde hvert eneste år, og jeg kan levende og drømmende forestille mig hvor smukt, der må være i Japan, når alle de japanske kirsebærtræer står i flor. Jeg håber engang at komme til at opleve det. Jeg må foreløbig nøjes med et par afbrækkede kviste i et youghurtglas og en hjemmefoldet papirfugl for lidt japansk stemning – men det er nu også ganske fint.

•Jeg er ellevild med alt, der indeholder ingefær, så opskriftsbogen om ingefær i mad, desserter og drikkelige ting er selvfølgelig et hit. Jeg har planer om at dele et par af opskrifterne med jer, hvis I altså kan lide ingefær!!!

Millefeuille-FlanKirsebærgreneGingembre-Ingefær-opskriftsbogENGLISH RECAP: “LITTLE THINGS”Pastries really don’t have to look good to taste good. They don’t look much but a simple “flan” and a basic “millefeuille” to share really work as a yummy afternoon treat• We didn’t get much of a winter in Paris, and now spring is knocking on our door, and the cherry trees have started to blossom. Hopefully one day I’ll be able to go to Japan to see all the Japanese cherry trees in blossom, but for now a few branches in a yoghurt glass and a little origami bird will have to do• I love anything gingery, so this ginger recipe book is a personal favourite. I’m planning to share a couple of the recipes pretty soon, if you guys like ginger!!!

Reklamer

6 thoughts on “SMÅTING

  1. Uh altså de yoghurtglas, er simpelthen så fine. Er det du viser her større end enkelt portions glasene (eller er tranen meget lille? 😉 ).

    • Hej Nina,
      ja, de er fine de franske youghurtglas og også super anvendelige. Det er den almindelige størrelse på billedet, men til gengæld er det en mini trane! 🙂

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s