BESØG & HYGGE

Det er sååå skønt, når der kommer familie på visit. Min mor kom i går, og nu skal der i de næste dage hygges godt igennem. Og det er absolut ingen hemmelighed, at vores program kommer til at indeholde en hel del cafébesøg, et par udstillinger, butikskiggeri, kagesmagen, ostebordslækkerier, galleribesøg og andet parisergodt. På billedet ser I, hvordan vi til frokost med nøje sammensatte elementer lagde basen for fem timers tullen rundt i byen til fods. Assortimentet stod på grøn te, frisksmurte, sprøde sandwiches fra bageren, blåbærsmoothies, og til deling en smækker kaffe-éclair plus en fin æbletærte. Absolut anbefalelsesværdigt og effektivt brændstof til pariseraktiviteter.

FROKOST

ENGLISH RECAP:”A DEAR VISITOR”. I looove when my family is in town for a visit. This time it’s my mum visiting, and we have a whole lot of café visiting, cheese eating, shopping, cake eating, gallery visiting, exhibit going and other to do. On the photo is how we for lunch yesterday charged our batteries for a five hour stroll in the city with crunchy, tasty sandwiches from the bakery, green tea, blueberry smoothies, and an excellent coffee éclair and a fine apple tart to share. Best and highly recommendable fuel for Parisian activities.

Reklamer

4 thoughts on “BESØG & HYGGE

  1. Uhm, det ser godt ud, og det lyder som et fantastisk program for besøget. Det ville jeg gerne deltage i; en skam jeg ikke er i familie med dig 😉 God fornøjelse og god weekend.

  2. Lyder dejligt med din mor på besøg, det ser godt ud alt det i skal indtage ! Kommer til Paris mandag, glæder mig til at se kirsebærtræerne … Er det lidt forår … Eller ? Håber i får nogle dejlige dage.

    • Hej Anita,
      i dag har vi haft skønt solskinsvejr og blå himmel. Så jeg krydser fingre for, at du også får noget af det gode og milde vejr. Måske du kan få nydt en kop kaffe på en hyggelig café-terrasse og fange fregner.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s