SØNDAGSKYLLING

Det lille japanske sted Sanukiya, som eksellerer i udon-nudler, og som jeg faktisk har fortalt om for længe, længe siden er stadig på min liste over små gode steder, hvor man bare lige hopper forbi, når man er i nærheden og kan være tidligt sulten, som skandinavere og japanere er det. De holder nemlig åbent non-stop alle ugens dage fra 11.30-22.00. De tilbyder tilmed happy hour(s) fra kl. 15.00 -19.00, hvilket vil sige, at man får dobbelt op på Kirin fadøl og den mælkede drik “Calpis”uden alkohol, som jeg altid snupper, og som I kan se på billedet i happy hour halvliters versionen. Efter en søndagspromenade med slalom mellem regndråber var Sanukiyas sprøde kylling “Karaage” den rette comfort food til tidlig spisning før klokken syv. En skålfuld edamamebønner og ris med kylling og skorzonerrod blev dagens tilbehør. Hop endelig forbi dette lille og altid travle sted og find lykken i deres udon-nudler i bouillon, sprød tempura og så meget andet godt serveret uden den mindste ventetid af det søde japanske staff.
Sanukiya: 9, rue d’Argenteuil. 1. arrondissement. Métro: Pyramides, Tuileries, Palais Royal.
Karaage-Kylling-SanukiyaCalpis-SanukiyaENGLISH RECAP:”SUNDAY CHICKEN”. The crispy chicken “Karaage” at the Japanese place Sanukiya seemed to be the perfect comfort food after a sunday stroll slaloming in between raindrops. It’s always the perfect place to pop by for exellent udon noodles, crispy tempura and other goodies at any hours, since Sanukiya is open non-stop all week from 11.30-22.00. Happy hour(s) from 15.00-19.00 meaning double up on draught beer and the milky drink Calpis on the photo. Sanukiya: 9, rue d’Argenteuil. 1. arrondissement.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s