EN BOKS FULD AF LIKES

Der er ingen tvivl om, at denne geniale facebook fan-tæller er en oplagt idé for firmaer, caféer og brands, som er rimeligt facebook-aktive. Den lille boks, som tæller likes og unlikes med øjeblikkelig virkning, er wifi-connected, bærer navnet Fliike og er lavet af det lille franske firma Smiirl. Den smarte gadget er fuldstændig udsolgt, men man kan forudbestille, til næste ladning er klar til at blive shippet ud i verden. Og nu sidder jeg så lige og tænker, om det ikke ville være en brilliant firmagaveidé til direktøren eller firmaoverhovedet, der har alt, og som bruger rimeligt meget tid siddende på toilettet. Med en Fliike på firma-toiletvæggen ville vedkommende dermed få direkte applaus på “tronen” via tallene af nye fans på likeboksens display, der ruller frem og tilbage fuldstændig ligesom på de gamle lufthavns-displays med den der selvsamme flof, flof, flof lyd. Men den kunne jo selvfølgelig også bare være fin over skrivebordet på kontoret. Kig ind på Smiirls hjemmeside for flere billeder, priser og forudbestil jeres Fliike lige her. Hvis I er i Paris, og gerne lige ville se, hvordan en Fliike ser ud, tog jeg dette billede af én, som hænger på Lobster Bar i rue Coquillière nr. 41. i det 1. arrondissement.
Fliike-Smiirl-Like boxENGLISH RECAP:”A BOX FULL OF LIKES”. The small French company Smiirl is behind this brilliant facebook fan counter named Fliike, that instantly counts likes and unlikes with a retro-like display similar to the oldfashioned airport ones with that same flof flof flof sound, when digits are changing. It’s a great gadget for any company, café or brand that’s active on facebook. Fliike is currently sold out, but you can preorder it right here. If you’re in Paris right now, and you want a closer look of it. Then pop by “Lobster Bar”, who is the happy owner of a Fliike, in 41, rue Coquillière, which is where I snapped the photo.

Reklamer

4 thoughts on “EN BOKS FULD AF LIKES

    • Ja, jeg synes også, at den er top genial! Hvordan går det med youghurt-glasene? Har du taget dem i brug? Desværre kom jeg til at spise lakridserne på to dage 🙂 Det er vist kun vitaminpiller, man spiser én af om dagen, selvom man har mange af dem!!!!

  1. Hahah ja lakrids får også hurtigt ben at gå på her hjemme, så kan sagtens forestille mig at de forsvandt hurtigt. Burde måske have haft lidt mere med til dig….
    Glasene har fået deres plads i skabet, og skal i aktion på lørdag, som pynt til en polterabend-middag for en god veninde. Er sikker på at de bliver perfekte til “udstilling” af lakridspiber og andre fine snacks og sødesager 😉

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s