FERIE

Vel tilbage i Paris efter at have tilbragt en herlig men kort ferie i Skagens favn, sidder jeg og kigger på billederne, jeg tog derfra og ønsker mig allerede afsted igen. Frisk havluft, gåture på stranden, mødet med to søde sæler, som jeg desværre ikke fik billeder af, de smukkeste regnbuer og meget andet naturgodt er jo ikke ligefrem hverdagskost i Paris.

Skagen 2014Selvom vejret ikke ikke var ovenud generøst med de gule stråler hver dag, bød terrassen os nu velkommen på vores første dag med sol og varme, så den hjemmebagte og medbragte chokoladekage kunne nydes i det fri. Og det tog ikke mange minutter, før den fede feriefornemmelse havde spredt sig til hver en molekyle i min krop. Aaaaaaaah!

Skagen 2014-2Hvad skal man i grunden med ædelsten, når man kan få bunkevis af smukke strandsten omkranset af det smukkeste lys og bølgebrus? Luksus skal helt klart omdefineres!

Blå vandmand-Skagen 2014I år blev til mit første møde med de blå vandmænd. Når man støder på sådan en for første gang, har man lidt en tendens til at tro, at der har været kemikalieudslip i området, eller at vandmanden har slugt en blå plastikpose. Men efterhånden vænner man sig til dem, og synes, at de både har noget smukt og lidt grotesk over sig. Egentlig ligner de hybridversioner af smølfeblå badehætter og muselmalede tallerkner.

Skagen 2014-3På den ellers øde strand så vi én af dagene dette rørende lille mindesmærke med en sød lille buket blomster, og med strandsten stod der “mor”.

Solnedgang-Skagen 2014Jamen altså, solnedgange er noget af det bedste, man kan byde sine øjne, og er vitterlig den perfekte måde at runde en dejlig dag af på, også selvom ens kæreste skygger en smule.

Skagen, vi ses snart igen!

ENGLISH RECAP:  “VACATION“. I just got back from a wonderful week by the ocean in Denmark. Looking at the photos just make me wanna go back immediately for more sunsets, strange blue jellyfish, walks on the beach and all of that nature stuff we don’t get much of in Paris. Skagen is a fabulous place, that I’m definitely not done with!

Reklamer

2 thoughts on “FERIE

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s