PETER LINDBERGH UDEN GRÆNSER

Reporters Sans Frontieres (Journalister uden grænser) har lige udgivet deres efterårsnummer, der denne gang er viet til den hold-da-op-så-vanvittigt-dygtige fotograf Peter Lindbergh. Jeg elsker hans fantastiske sort/hvide billeder af smukke kvinder med personlighed. Og så er der bare ikke nogen som ham, der kan få mørke rande og rynker til at se så helvedes godt ud. Se bare det smukke billede af Isabella Rossellini nedenfor. Magasinet, hvis forside er prydet af et kanonfint billede af Kate Moss, indeholder 100 smukke kvindeportrætter af skuespillere, modeller og andre personligheder. Bladets overskud går til journalister i fare og til at udruste dem med de til tider nødvendige skudsikre veste og til andre nødvendige media-hjælpende formål. Så hop endelig ind i den nærmeste bladkiosk og støt en god sag, og vær med til at værne om de modige og absolut nødvendige nyhedsbringere, der sørgeligt nok ikke altid får chancen for at blive gamle, som f.eks. utroligt dygtige Camille Lepage, som jeg tidligere har skrevet om her. Det smukke katalog fra yndlingsstormagasinet Le Bon Marché giver ikke støtte til noget som helst, men det har den flotteste forside i anledning af stormagasinets Japan-tema, og derfor ligger det nu også og pynter på sofabordet hos mig. Hent det gratis i Le Bon Marché og gå amok i deres gourmetsupermarked, kig på de fine rullende trapper i hovedbygningen, kør op for at beundre de smukke glaslofter på anden sal, og husk noget smertestillende til jeres dankort, da det hurtigt kan få alvorlige skader i dette vanvittigt fristende og luksuriøse univers.
Peter Lindberg-Reporters Sans Frontières-2Peter Lindberg-Reporters Sans FrontièresLe Bon Marché-Katalog-JaponENGLISH RECAP: “PETER LINDBERG WITHOUT BORDERS”. The autumn edition of the magazine by Reporters Sans Frontières (Reporters without borders) is out, and this time it’s dedicated to the incredible photographer Peter Lindbergh. I love his black and white photos of women with personality. And nobody else but Mr. Lindbergh can make wrinkles and dark circles look so damn good. Just have a look at the photo of Isabella Rossellini above. Benefits from the magazine go to reporters in danger, to supply them with bulletproof vests and to other media-helpful purposes. The catalog from favourite department store Le Bon Marché is lying on my coffee table as well, just because of the really pretty frontpage. Pick it up for free, and keep your credit card on a leash in this truly tempting and luxurious store.

Reklamer

2 thoughts on “PETER LINDBERGH UDEN GRÆNSER

  1. Så bogen i dag hernede i fréjus i den lokale kiosk. Var ikke klar over at købet gik til noget godt. Køber den i morgen.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s