PIROUETTE

Jeg lovede jer forleden dag at fortælle om den lækre restaurant, hvor jeg nød en skøn frokost, da mine forældre var på besøg. Så som sagt så smagt! Restauranten Pirouette ligger ved Les Halles, som er et område fuldstændig blottet for gode spisesteder, lige bortset fra restauranten Yam’Tcha med én Michelinstjerne, hvor man skal reservere månedsvis i forvejen og så selvfølgelig Pirouette. Gå ikke glip af skønne Pirouette, for her får man lækker mad, serveret af tjenere, jeg vil kategorisere som skide søde i en behagelig og hyggelig restaurant. Priserne er absolut overkommelige, da restauranten tilbyder faste menuer, men også à la carte. Et godt eksempel på det er Pirouettes frokostmenu, der ligger på bare 18€ og byder på en dagens forret plus en dagens ret. På billederne er det lige netop frokostmenuen, vi mumsede os igennem på Pirouettes terrasse på en varm septemberdag. Vi havde bestilt bord til tidlig spisning, da vi havde store planer for eftermiddagen, og sad derfor til bords klokken 12.15. Jeg synes ikke, at der gik mere end 20 minutter til en halv time, efter vi var kommet, førend restauranten var propfyldt. Stedet er populært med god grund.
Pirouette-ForretVi fik alle fire til forret det lækreste smilende æg, der lå lige dér og søbede sig i en kåbe af en laber blomkålscreme, og som hovedbeklædning bar de sprødeste små brødcroutoner, chorizo og fine urter i grønt og lilla.Pirouette-HovedretTil hovedret tog jeg det velsmagende landsvinekød med pastinakker og sprød grøn pynt – det var guf!Pirouette-Hovedret-2Og mine forældre og min kæreste snuppede oksemørbrad med lækre små grenaille-kartofler og mizunasalat på toppen. Retten fik seks opadvendte tommelfingre. Pirouette-DessertEgentlig stoppede menuen med hovedretten, men det gjorde vi bare ikke, for vi blev alle fire besnærede af Pirouettes faste klassiker, som er risdesserten “Riz au lait” serveret med smørkaramelsauce og sprøde, sprøde ristede hasselnødder og mandler trillet i flormelis på toppen. Bonus på lækkerbisken var det lille bæger, vi hver især fik med ekstra nødder og mandler til at plumpe ned i desserten – så selvfølgelig plumpede vi rub og stub.Pirouette-MenuPirouette-TerrassePirouette-RestaurantHvis billederne har givet jer lyst til et lille besøg hos Pirouette, så husk lige at bestille bord i god tid til aftenspisning, og helst et par dage før til frokostspisning!

ENGLISH RECAP: “PIROUETTE”. The area around Les Halles is not a place, where you easily find good places to eat. I can only think of two places counting excellent “Yam’Tcha”, where you have to reserve months in advance and “Pirouette”, which is also a great restaurant that has a real bargain menu for lunch: 18€ for a starter plus one of two mains of the day. It’s pretty difficult not to have a dessert though, which pic number 4 is an obvious proof of. How can one not order the house classic, the rice dessert “Riz au lait” topped with butterscotch sauce and roasted hazelnuts and almonds. If you feel like paying Pirouette a visit, which there’s absolutely no reason that you shouldn’t, reserve well ahead for dinner, and at least a couple of days for lunch.

PIROUETTE
5, rue Mondétour
1. arrondissement
Métro: Les Halles
Åbningstider/Opening hours: Mandag (Mon) – Lørdag (Sat) 12.00 – 14.00, 19.30 – 22.00.
Tel: + 33 (1) 40 26 47 81

Reklamer

6 thoughts on “PIROUETTE

  • Gå ikke glip af frokostmenuen Jane 🙂 Ha’ en rigtig god tur og husk også at gøre dig et kup hos HEMA lige ved siden af i rue Rambuteau. Jeg har lige fundet små bogstaver og tal til at skrive på kager med til 4€.

 1. Der vil jeg gå hen.
  Mette, har du nogensinde prøvet L´Estrapade ? En skøn lille restaurant på Rue de l’Estrapade i 5.
  Der er plads til max 20 personer. Den ejes af et ungt par. Hun er tjener og han står i køkkenet. Han har tidligere arbejdet på førende restauranter i byen.

  • Nej, jeg har aldrig været der, men har hørt om den flere gange. Så hvis du også siger god for den Jane, tror jeg, at det kunne være en god grund til at smutte forbi til en hyggelig middag 🙂 Tak for tippet 🙂

 2. Hej Mette,
  Netop afsluttet en skøn frokost på Pirouette.
  Tak for tippet. Vi er ovenud tilfredse. 😀

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s