MANGE BÆKKE SMÅ GØR ET STORT ÅH!

Det er kræs at nyde en hindbærsnitte med et tykt lag kokos, genlæse J.D. Salingers fantastiske klassiker “The Catcher in the Rye” (“Forbandede ungdom”) og drikke økologisk æblemost i selskab med, for mit vedkommende, sæsonens første, men absolut ikke sidste buket pæoner. Det lyder måske ikke af så meget, men jeg er tosset med den slags aktiviteter, og hvis øjne kunne logre, er der kun al mulig grund til det ved synet af de fine farver på bog og blomster. Og så lige et par gloser til dem, der er ved at lære fransk:
Pæoner: Pivoines (Hunkøn)
Hindbærsnitte med kokos: Sablé coco framboise (Hankøn)
Pæoner, hindbærsnitte, J.D.SalingerPæonerHindbærsnitte med kokos-2ENGLISH RECAP: “LITTLE THINGS”. Munching on a coconut/raspberry sablé, re-reading Salingers’ fantastic novel “The Catcher in the Rye”, sipping on organic apple juice and being in the company of a bunch of pretty peonies is actually a very fulfilling and joyful activity. You should definitely try it!

Reklamer

2 thoughts on “MANGE BÆKKE SMÅ GØR ET STORT ÅH!

 1. Og hvor køber man sådan en lækker snitte i Paris ? Sidder netop midt i den skønne by og kunne da lige sætte tænderne i sådan en fætter i morgen.

  • Hej Anette,
   Du finder den mumsede snitte hos La Couleur des Blés, et typisk gammeldags bageri i Rue Jean Jacques Rousseau nr. 6. Det er i lige i nærheden af Rue Saint Honoré og metro Louvre- Rivoli eller Palais Royal. Der er lukket i morgen søndag, så du må vente til på mandag. Bed om én af de lyseste snitter – det er de blødeste og mest mumsede! God snitte!
   Mange hilsner
   Mette

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s