HALSK(L)ÆDELIG KONKURRENCE

Endelig, endelig, endelig er jeg klar med konkurrencen, som jeg har lovet jer op til flere gange. Jeg beklager, at I måtte vente så længe. Der er to af mine hjemmenørklede halsmykker i farvede bånd på spil. Halskæderne er begge 49cm lange og har, synes jeg selv, både noget etnisk og noget maritimt over sig, hvilket jo kun bliver forstærket af sømandblusestriberne og den afrikanske maske på billederne. Den røde og blå er tydeligt inspireret af farverne på Lego-klodser, og den mørkeblå og sennepsgule har, uden jeg egentlig ved det, nok noget med at gøre, at jeg elsker mørkeblå og spiser rigtig meget sennep. Meget poetisk, ikke sandt? De vil begge se ualmindeligt søde og sommerlige ud til en kridhvid og klassisk t-shirt eller en skjorte uden krave og, som I jo allerede kan konstatere på billedet, til sømandsstriber. For at deltage skal I bare lægge en kommentar til dette indlæg, hvor I lige fortæller mig hvad, der rimer på Paris – lige bortset fra “is” og “fis”, for det er for nemt – og lige fortæller mig, om det er “Legopynt” eller “Sennep i skumringen”, I helst vil vinde, eller om I er ligeglade med hvilken én af dem, I vinder. Der må både rimes på dansk og fransk, hvis det skulle være til nogen hjælp, eller bare gøre det sjovere. Konkurrencen er ikke kun for piger/tøser/kvinder. Alle mænd/fyre/drenge er mere end velkomne til at deltage og dermed vinde en gave til mor/moster/kæreste/tullepige eller bare trække halskæden ned over håret på sig selv i et yderst retro Björn Borg look. Ingen fordomme herfra! Jeg trækker vinderne den 28. maj. Så indtil da: Rim derudad!
HalssmykkeHalssmykke-2ENGLISH RECAP: “RHYME AND WIN”. Finally the little give away, that I’ve promised several times, is ready. You can win one of my two homemade necklaces in coloured ribbon. All you have to do is to leave a comment to this post, where you tell me what rhymes with Paris in either Danish or in French. Google can be a usefull tool, if you don’t speak either of the languages! Also tell me which one of the necklaces you would like to win: Red/Blue or Mustard/Navy or any of the two. I’ll pick the winner on May 28th. So until then: Rhyme away!

Reklamer

10 thoughts on “HALSK(L)ÆDELIG KONKURRENCE

 1. Paris, bevis, at denne pris, udloves af en vis. For vis, er du, Paris…
  “Sennep i skumringen” ville, som du siger, være SÅ smuk på en hvid t-shirt. Den ønsker jeg mig. ❤

 2. Paris ça rime avec Bikini, Otarie, Rikiki !!!
  J’aimerais tant gagner le collier moutarde et bleu marine!..

 3. Paris rimer med naturligvis! Jeg vil meget gerne vinde “Legopynt”. Friske farver til at peppe garderoben op.

 4. Jeg ønsker mig naturligvis ture til skønne Paris i massevis…men en sådan halskæde er da heller ikke at kimse ad. 😉 Jeg ønsker mig “sennep i skumringen”. ❤

 5. Tror ikke je har mod til Björn Borg looket, men jeg vil da gerne vinde et af de fine halsmykker til min kone. De er lige flotte begge to. Og så rimer Paris på PATTEGRIS.

 6. De er fine, kunne godt tænke mig “sennep i skumringen”
  Paris, c’est ici le paradis 🙂

 7. Paris! Sagde hun med et fnis… Der vil jeg engang vies 😉
  Hvor er de fine; jeg er vil også elske “sennep i skumringen”

 8. At være i Paris, er at holde ferie på elegant vis, uden tåge og dis men med masser af “kiss”.
  Legopynt synes jeg er festlig.

 9. Er nok mest til sennep, men de er begge fine!
  Rimet er ikke lige i øjet, måske, håber det går
  Paris rimer på Matisse

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s