JANES KAGE

For lang, lang tid siden lovede jeg Jane, som er en sød, sød blogfølger, en chokoladekage. Og sådanne løfter skal man holde, for der er ikke noget værre, end at blive lovet en kage, som man aldrig får, vel? Her er den så chokoladekagen, som er ekstra sommerlig med sin form a la badesut. Den er lavet af konditor og chocolatier Arnaud Larher, som kan bryste sig med sit håndværks fineste pris “Meilleur Ouvrier de France” eller bare “MOF” = Frankrigs bedste håndværker, så han kan selvfølgelig sit kram. Badesutten eller “la tong”, som den slags “indimellem-tæerne-sandal” hedder på fransk, har sål af sprød mørdej med vanille med et lækkert lag chokoladeganache med hindbær og hvid balsamicoeddike. Det er en fin og delikat lille og lækker sag med intens chokoladesmag og samtidig syrlighed fra hindbær og balsamicoeddiken, og den vil helt sikkert glæde Jane og alle andre fans af mørk chokolade. Kagen findes desuden i tre andre og mindst lige så fristende versioner, som I kan se lige her. Arnaud Larher laver i øvrigt også en fantastisk Kouign-Amann, som er en specialitet fra hans hjemegn Bretagne. Det er en kage, der er proppet med smør og sukker – Amann betyder smør på bretonsk! – og som smager ualmindeligt godt. I kan se et billede af smør/sukker-bomben her.
Arnaud Larher- Tong LoulouArnaud Larher- Tong Loulou-2ARNAUD LARHER
93, rue de Seine
6. arrondissement
Métro: Mabillon, Odéon
Åbningstider: Tirs 14.00-19.30, Ons-Tors 10.00-19.30, Fre-Lør 10.00-20.00, Søndag 10.00-19.00
arnaudlarher.com

ENGLISH RECAP: JANES’ CAKE. A long, long time ago I promised Jane, who is the sweetest, sweetest blog-follower, a chocolate cake. Here it is finally. It’s an exquisite creation from pastry chef and chocolatier Arnaud Larher, who carries his professions’ finest distinction: “Meilleur Ouvrier de France” or simply “MOF” = Frances’ best craftsman. He obviously knows his craft. The summery flip-flop creation is a delicious treat with its’ crisp sole with a layer of chocolate ganache with raspberry and white balsamic vinegar. It has an intense taste of chocolate highlighted by the acidic touch of rasberry and vinegar. All dark chocolate lovers will absolutely love it! Three more equally tempting versions of the flip-flop can be seen right here.

Reklamer

4 thoughts on “JANES KAGE

  • 🙂 Helt sikkert! Og så ovenikøbet sure sko! Der var jo hvid balsamicoeddike i. Måske det eneste land i verden med velsmagende sko 🙂

 1. Kære Mette. Jeg sidder og bliver helt rørt. Tusind tak for en helt speciel kage. Man skulle næsten tro, at du kender mig. Det er lige præcis sådan en kage jeg ville vælge.
  Miam! Chokoladeganache, mørdej og hindbær i skøn forening, så bliver det ikke bedre. Smuk er den jo også. Tak!

  • Kære Jane,
   det er dejligt, at du blev glad for kagen. Jeg havde også gjort mig umage med at finde den helt rette kage til dig. En fin kage til en fin person 🙂
   K.h.
   Mette

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s