STEDET I VIL SYNES OM

“52 Faubourg Saint Denis” er en restaurant, som jeg ofte og med glæde anbefaler, når jeg bliver spurgt om gode spisesteder i det 10. arrondissement, så det var vist på tide, at dette hyggelige sted også kom med på bloggen. Restauranten er den nyeste med cirka et år på bagen ud af tre restauranter med samme ejer. Menukortet er enkelt og ligetil med 4 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, hvor alt er fristende og lækkert. På billederne kan I se, hvad min frokost bestod af i går: Forårsrulle med confit de canard til hovedret og crumble med blomme og figen og hvid kaffeis til dessert. Halløj, hvor det smagte godt! Stemningen er behagelig og afslappet, og servicen er i top. Benyt også lejligheden til at opleve det livlige og multikulturelle kvarter, hvor masser af etniske købmænd og sjove små restauranter ligger side om side med de mere trendy af slagsen. Gå heller ikke glip af at besøge Passage Brady, hvor indiske og pakistanske restauranter og butikker fylder passagen og bringer en på rejse. Der er rig mulighed for at få fyldt krydderihylden op med alt til det indiske køkken for nul og niks. Passage de l’industrie, et par skridt derfra, er en passage, der er proppet med forretninger med frisørprodukter – shampoo, stylingsprodukter, sakse, hårbørster o.s.v – til kanon priser, som jeg helt klart også kan anbefale. Og nu vi er i gang, skal I da også lige have links til omtalte restaurants bror og søster L’Office og Richer, som helt klart også er et besøg værd.

52 Faubourg Saint Denis52 Faubourg Saint Denis-252 Faubourg Saint Denis-352 Faubourg Saint Denis
52, rue Du Faubourg Saint-Denis
10. arrondissement
Métro: Strasbourg Saint-Denis
Åbningstider/Opening hours: Café: Alle ugens dage (All week) 8.00 – 24.00. Frokost (Lunch) 12.00 -14.30. Aften (Dinner) 19.00 – 23.00. Ingen reservation/No reservations!

ENGLISH RECAP: “A PLACE YOU’LL LIKE”. This is a restaurant, that I often recommend, when people ask me for good places to eat in the 10th arrondissement, so it was about time, that I showed you this cool place. Food is excellent, service is great, and the atmosphere is cool and realaxed – what’s not to like? On the pics you can see what delights I had for lunch yesterday: A crispy springroll stuffed with confit de canard as main course and a crumble with plums, figs and white coffee ice cream for dessert. Yum is the word. Also wander about this multiculturel and lively neighbourhood and walk through Passage Brady that’ll take you straight to India, or buy hair salon products – shampoo, brushes, styling products and more – at bargain prices in all the shops in Passage de l’industrie.

Reklamer

2 thoughts on “STEDET I VIL SYNES OM

 1. Jamen, jamen … du har været i Faubourg Saint Denis, hvor du omtaler et givetvis udmærket spisested, og steder som Passage Brady + steder, hvor man kan få shampoo, stylingsprodukter, sakse, hårbørster. Al dette helt uden at nævne mit yndlingssted: Le Sully, som dog ligger lige over for Passage Brady.
  Det er med en vis betænkelighed, jeg nævner Le Sully. Næste gang er ‘vores’ plads måske optaget, trods den venlige bestyrer(inde)/ejer? somme tider verfede en stakkels sjæl væk fra et næsten ledigt bord, når vi dukkede op.
  Om ikke for dig, så for andre, der måtte ha’ lyst til at sidde og se de mange hændelser, der hele tiden finder sted – lige foran en – på fortovet, på gaden eller helt ovre på det andet fortov.
  Helst inden det bliver en fin, turistet gade.

  • Hahaha Monsieur Pedersen,
   mon ikke noget underbevidst, eller nogle stærke vibrationer i dit stambord, fik mig til at undgå at nævne ylluS eL (skrevet omvendt for at undgå massernes ankomst!) Ja, der er gang i gaden, og mange nye steder kommer til, men jeg tror, at vi får lov til at beholde den ufine stemning lidt endnu. Vi kan vist kun blive enige om, at der er sjovest, når der er liv og fut i den brogede gade. Vi ses på L* S**** (shhhhhh!)
   Ha’ en rigtig god aften!

   Mette

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s