TRE FISK MED ET SMÆK

Man siger jo, at man bør spise fisk tre gange om ugen, og det indrømmer jeg ganske ærligt, at vi her hos os ikke altid får overholdt, på trods af, at fisk er noget vi holder meget af. Men hvis man nu spiser fisk tre gange med et smæk, og det i ovenikøbet er forskellige slags fisk, må det da også tælle godt med i regnskabet. Det kan man nemlig gøre hos La Marée Jeanne, som er den fiskerestaurant, jeg før har nævnt lige her, og som jeg nyder godt af med dens beliggenhed tre hop fra, hvor jeg bor. Til frokost byder de på en menu til den overkommelige pris af 18€, der er sammensat af tre små forretter, som udgør et rigeligt måltid. På billederne er det først en skålfuld friterede smelt med grøntsagschips og ingefær med safran/hvidløgsmayonaise til, derefter en lækker makrelanretning og til sidst en tartar med bars og østers og lidt østersskum på toppen. Det er faktisk helt ok, når der går fisk i den på den måde!
La Marée Jeanne-Eperlans fritsLa Marée Jeanne-3La Marée Jeanne-Tartare de bar-algues-huitresLA MAREE JEANNE
3, rue Mandar
2. arrondissement
Métro: Sentier, Les Halles, Etienne Marcel
Åbningstider/Opening hours: Alle ugens dage (all week) 12.00-14.30 & 19.00-22.30.
Tlf. 0033-1- 42 61 58 34

ENGLISH RECAP: THREE IN A ROW. They say, that one should eat fish three times a week, but I guess having three kinds of fish in one day must count for something as well. On the pics you can see the three fish delights the fish restaurant La Marée Jeanne includes in their very affordable 18€ lunch menu.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s