ÜBER PRAKTISK & TIDSBESPARENDE

Det er lidt svært at være i hopla i dag og komme med et sprudlende indlæg, efter at terrorismen viste sit grimme ansigt hos vores søde naboer belgierne i går. Man havde selvfølgelig sine bange anelser om, at et eller andet kunne ske, men at Bruxelles skulle angribes på den måde, havde jeg godt nok ikke forestillet mig. Man ville ønske, at man havde magten til at rive dagen ud af kalenderen, og dermed slette det skete. Jeg sender varme og medfølende tanker til belgierne. Jeg ved lige hvordan, de har det lige nu, da det naturligvis sender ekko i mit sind og bringer alle de stærke følelser frem i mig fra de grufulde terrorangreb den 13. november. Jeg håber, at Frankrig og Belgien kan støtte og hjælpe hinanden med denne krævende opgave, det er, at sørge, efterforske, hele og komme ovenpå igen.
I dag bliver det så et praktisk indlæg, som jeg håber, at mange af jer vil synes lige er svaret på at gøre dagligdagen bare en anelse lettere. Det drejer sig om den super smarte gratis app Tribe, som en ung og brilliant franskmand ved navn Cyril Paglino står bag. Med Tribe sender man korte videoer på maksimum 15 sekunder, i stedet for at bruge tid på at sms’e eller at ringe folk op. Det hele kan klares med en hånd, hvilket jo er super smart i de situationer, hvor man i den anden hånd har en café latte, kæresten, en tung indkøbspose, et barn eller en hund i snor. Man behøver ikke længere være en del af det duknakkede samfund, der konstant skal bruge tid og begge hænder på at besvare eller sende diverse sms’er og dermed miste al fornemmelse af, hvad der foregår omkring dem. Man forstyrrer heller ikke folk med en opringing på tidspunkter, hvor man ved, de sidder i møde eller sover, eller hvor man egentlig ikke havde behov for at tale med dem. Det gode ved disse videoebeskeder er, at man samtidig lige kan vise et vaskeægte smil i stedet for en død smiley, og har man ikke lyst til at smile, kan man slå videoen fra, så det kun bliver en lydbesked. Videoerne kan også sendes som gruppebeskeder, hvilket er super praktisk i en arbejdssituation, hvor flere kollegaer skal have del i de samme instrukser. App’en fungerer med iPhone og Android, og I kan få alle de praktiske informationer og blive overbevist om, hvor smart Tribe er lige her.

 

Tribe appENGLISH RECAP: “ONE HANDED AND TIME-SAVING SMARTNESS”. I simply find that Cyril Paglino, the young French inventor of the app Tribe, is a genius. I love the idea of sending short video messages instead of wasting time on texting or even calling someone up, when you’re in a hurry, have your hands full or just wanted to say something real quick. You only need one hand to scroll your contacts and record your max. 15 seconds video and send it off. It’s super smart and handy. And I do like the idea of sending off a true smile instead of a smiley. If one just can’t smile, the video can be turned off, and you leave an audio message instead. Tribe is also perfect for group messages. Tribe is compatible with iPhone and Android, and you can get all the information you need about it and realize that you need that app right here.

Reklamer

2 thoughts on “ÜBER PRAKTISK & TIDSBESPARENDE

 1. Det er mere end svært at være i hopla, efter terror igen har vist sit hæslige ansigt, og har ramt mange uskyldige mennesker. Det er så trist og hæsligt. Jeg tænkte, igen, straks på dig og indbyggerne i Paris. Det må gøre noget helt specielt ved jer, efter i blev ramt i november.
  Det lyder som en App jeg skal have set nærmere på. Smart og praktisk.
  Kærlig hilsen
  Jane

  • Ja, du har helt ret Jane. Det er så hæsligt. Nu må det altså være nok med al den rædselsfulde terror.
   Jeg tror, at den app vil være lige noget for dig Jane. Den er langt hyggeligere og mere praktisk end at sms’e.

   Rigtig god påske til dig og dine nærmeste påskeharer.

   K.h.
   Mette

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s