GODT NYTHÅR

Så kom 2017 ind ad døren, og med det alle nytårsforsætterne. Jeg synes egentlig, at det er super positivt, at man har lyst til forandring og gerne vil gøre visse ting bedre i det nye år. Bare man ikke har det hængende over hovedet resten af året som en tung og dårlig samvittighed, fordi alle de ting, man havde sat sig for, ikke rigtig bliver konkretiserede. Jeg tror, at det bedste er at lave en liste, for min erfaring er, at de ting, jeg skriver ned, generelt bliver gjort og derfor positivt krydset af. Og om man vælger at gøre noget godt for sig selv eller andre er egentlig ret underordnet, synes jeg. Begge dele giver overskud og glæde, som smitter af i begge retninger. Så hvis I har lyst til at gøre noget godt for jer selv, hvorfor så ikke starte med toppen. På toppen sidder håret, og når håret på toppen sidder godt, er man bare på toppen. Blankt og velplejet hår er altså bare pænt ikk’? Måske kender I allerede hårbørsten fra engelske Mason Pearson, som ofte bliver kaldt for hårbørsternes Rolls Royce. Og det kan jeg kun skrive under på. Børsten lavet af vildsvinehår og nylon giver simpelthen det pæneste, blankeste og blødeste hår, og så sørger den også lige for at massere hovedbunden, hvilket gør en kæmpe forskel for hovedbundsvelværen. Men nøjagtig som den luksuriøse bil er Mason Pearson børsten en dyr fornøjelse. Hvis I køber den I Danmark, skal I af med tusind kroner. Men det er så her, hvor jeg kommer med superløsningen. For når I nu indfrier et af de andre nytårsforsætter på listen om at komme til Paris, og I derfor står lige her i Lysenes By, så smutter I bare lige hen til grossisten Delorme, hvor frisører handler ind, men hvor også os helt almindelige mennesker med lidt hår på hovedet, der trænger til lidt pleje, kan handle. Og her koster børsten 75€, hvilket svarer til cirka 565 kr. Og det kan man da kalde for en besparelse. Modellen, som I ser på billedet, hedder “Handy”, og det er den mest almindelige, som fungerer til langt de fleste, men I kan da altid lige tage hårtesten på Mason Pearson’s hjemmeside for den rette børste og læse mere om vidunderet lige her.
mason-pearson-handyDELORME
17-19 Passage de l’Industrie
10. arrondissement
Métro: Strasbourg Saint-Denis, Bonne Nouvelle, Château d’Eau
Åbningstider/opening hours: Mandag (Mon) – Fredag (Fri) 8.30 – 18.30, Lørdag (Sat) 9.00 – 13.00, 14.00 – 18.00

ENGLISH RECAP: “HAPPY NEW HAIR”. 2017 is here, and along comes all the New Year’s resolutions. I find it quite positive, that people want to change things in the new year, make things better or do something good for themselves or someone else. From my own experience, I find that if you write your resolutions down, there’s a much bigger chance, that things will get done. And by the way, if you want to do something good for yourself, then why not start from the top. The top is where your hair sits, and it deserves the best. Nothing like shiny healthy looking hair right? The English Mason Pearson brush is the Rolls Royce of hairbrushes. It REALLY makes your hair shiny and soft. Trust me! And it does wonders to your scalp as well. The best place in Paris to get it is at Delorme, which is a wholesale shop for hairdressers, but common people with some hair on their heads like you and me can also shop there. The “Handy” brush on the photo is 75€.

Reklamer

2 thoughts on “GODT NYTHÅR

  1. Endnu en pragtfuld undskyldning for snart at gense byernes by… Vil SÅ gerne have sådan en børste, men ikke liiiige til DK-penge!! Godt nytår Mette – en fornøjelse at læse dine små skriverier 😉

    • Ja, helt klart en super undskyldning. Så kunne vi to sidde på en café med nybørstet hår. Det ville da være hyggeligt. Rigtig godt nytår til dig også Synne.
      Knus
      Mette

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s