ET GLIMT AF FORÅR

Sikke en skøn dag, det har været i Paris i dag. Man kunne virkelig mærke noget forårsmildt og behageligt i luften. Det var nu ellers ikke det ypperste solskinsvejr overhovedet. Det var bare den der forårsfornemmelse, I ved, der gør folk en anelse gladere, får dem til at sætte sig på fortovscafeerne og tage forskud på det gode, der er på vej. De 14° virkede som en uventet og herlig gevinst, der skulle nydes lige der i Paris’ gader, langs Seinen og også i parkerne, hvor grønne og kulørte sager kiggede ivrigt op af jorden for at se, om det de kunne mærke, nu også var sandt. I rue de Seine stoppede jeg op, følte at jeg blev betragtet. Men af hvem? Såmænd bare af Fru Solsort i den blomstrende busk, der lige med nød og “næb” kunne stikke hovedet op af reden for at holde øje med de forbipasserende, men også med lumskekatten, der huserer i kvarteret, og som er ude på ballade.

ENGLISH RECAP: “THAT SPRING FEELING”. What a lovely day it was today. Not particularly sunny, but just mild and nice. The kind of mild that indicates that spring is so close, or actually right there. People sit and enjoy their coffee outside and seem just a little happier and lighter at heart. And in the parks green and colourful things stick their heads out of the soil, to see if what they feel is really true. Yes, spring is definitely here!

Reklamer

2 thoughts on “ET GLIMT AF FORÅR

 1. Hej Mette
  Nu får jeg igen lyst til at sidde på en fortovscafe i Paris. Bare sidde lige så stille med kaffe og en skøn kage, mens solen varmer. Er det ikke bare skønt at foråret begynder at titte frem. Her i Danmark mærkes foråret også. I går fandt en kollega og jeg et lille hjørne udenfor, hvor vi nød solens stråler og fik lagt strategier for at hjælpe en elev, som for tiden har det meget svært. Solskin og plusgrader hjælper på mange ting.

  Ha’ en fantastisk weekend
  Kærlig hilsen
  Jane

  • Hej Jane
   Jeg vidste, at det lige ville være noget for dig med et par solstråler og en lækker kage i Paris. Ja, solen og de mildere temperaturer gør virkelig godt. Håber at livet bliver lidt lettere for jeres elev, som I tager jer sødt af.
   Ha’ en fabuløs weekend Jane.
   Kh.
   Mette

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s