DEN FRA APOTEKET + en anden favorit

I starten af sommeren sidste år kom Vichys serum Minéral 89 på markedet, og jeg er nu på vej til at købe min tredje flaske af det, hvilket betyder, at jeg synes, at det er et rigtig godt produkt og helt klart vil anbefale det til jer, medmindre I allerede er flittige brugere af det. Det skal bruges under dagcremen, og det giver ifølge Vichy en stærkere og mere modstandsdygtig hud, som samtidig blivere glattere, mere spændstig og gennemfugtet. Personligt kan jeg ikke mærke så meget til gennemfugtningen, men den opstrammende og udglattende effekt er jeg helt med på. Det gode ved produktet er, at det er meget flydende i konsistensen og super drøjt i brug. Med to pump fra flasken kan jeg dække ansigt, hals og kavalergang. Og hvor er det bare herligt, at der er 50 ml i flasken og ikke sølle 30 ml som i mange andre serummer, sera, serums (hvad søren hedder serum i flertal på dansk?). Prisen er i øvrigt også god. Hos Citypharma, koster det 17,89€.

Og nu jeg har jer, skal jeg også lige dele et andet favoritprodukt med jer. Det er den sorte flaske, som ligger og lurer i bagrunden på billedet. Det er mit “natteviskelæder ” og min “iløbetafdagenbooster”. Det hedder Molecular Saviour Mist og er fra det singaporianske mærke Allies of Skin. Det er et ret vildt produkt, synes jeg. Det giver et øjeblikeligt boost, og jeg synes selv, at jeg ser ret ny ud bagefter.  Det sprøjtes på huden inden anden hudpleje, eller i løbet af dagen, når et lille boost er kærkomment. Konsistensen er fænomenal, for produktet fordamper ikke bare lige ud i den blå luft, men bliver pænt siddende og giver et ultra pænt og frisk look. Når jeg bruger det om aftenen, inden jeg går i seng, ser jeg tydeligt friskere ud i huden om morgenen. Og i løbet af dagen, efter et par timer foran computeren, eller bare når jeg trænger til en opfrisker, sprøjter jeg det oven på min makeup. 66€ koster det for en 50ml flaske. Dette produkt kan I til gengæld IKKE købe hos Citypharma men derimod hos Oh My Cream, som også er et virkelig godt sted for labre skønhedsprodukter.
Jeg håber, at I kan bruge disse to tips til noget!

CITYPHARMA
26, rue du Four
6. arrondissement
Métro: Saint-Germain-des-Prés, Mabillion, Saint-Sulpice
Åbningstider/Opening hours: Mandag (Mon) – Fredag (Fri) 8.30-20.00, Lørdag (Sat) 9.00-20.00

OH MY CREAM
Find adresserne på alle Oh My Cream butikker lige her.

ENGLISH RECAP: “ONE FROM THE PHARMACY + one that’s not”. These two products are some of my favourites right now. They are both excellent skin boosters. They plump your skin and make it look fresher. The Minéral 89 from Vichy is a serum to be used under your daycream. The texture is very liquid and easy to apply, and a little goes a long way. Definitely a good buy from the pharmacy. At Citypharmy the price is 17,89€. The black bottle is another favourite from Singapore brand Allies of Skin. It’s called Molecular Saviour Mist. You simply spray it on before any other skincare or during daytime if you need a refreshing boost. It has the most perfect texture, that doesn’t just evaporate but clings to your skin. And the boosting effect is highly visible and immediate. The price is 66€. To find it in Paris head to one of the Oh My Cream stores. All adresses via link above.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s